Magazines

Welkomstboekjes en parkmagazines

Het verzorgen van de jaarlijkse welkomstboekjes en parkmagazines is onze corebusiness. Vaak kan de uitgave geheel kosteloos worden verzorgd, door middel van de hierin opgenomen advertenties. Dankzij dit win-win concept vinden steeds meer parken en organisaties hun weg naar WerffMedia. Wij hebben inmiddels onze 470e opdrachtgever begroet en onze uitgaven bereiken meer dan 2 miljoen mensen.

Wij denken met u mee, adviseren u en ‘leveren op maat’ zodat uw welkomstboekje of parkmagazine de content in de sfeer van uw park op uw gasten overbrengt. Wij leggen daarom de lat zeer hoog als het gaat om ontwerp en uitstraling.
Niet voor niets zijn grote organisaties als Roompot, RCN, Ardoer, Hogenboom en vele andere een samenwerking met WerffMedia aangegaan.

Wij maken vooraf heldere afspraken met u over hoe de uitgave er uit gaat zien en over de adverteerders die in de uitgave zullen worden opgenomen. Het enige wat wij van u vragen is te zorgen voor tekst, foto’s, uw logo en de plattegrond van uw park. Uw huisstijl is onze richtlijn en om er zeker van te zijn dat het eindresultaat geheel naar uw wens is, krijgt u een digitale proefdruk ter controle voordat er gedrukt gaat worden.

Heeft u ook interesse in een welkomstboekje of magazine voor uw vakantiepark of camping?
Neem dan contact op met Jan Willem Maassen van den Brink of Frank van der Werff voor een oriënterend gesprek. Bel 0314-362505 of mail naar info@werffmedia.nl

Kranten

Cultuurcentra

Ten behoeve van de ledenwerving verzorgen wij jaarlijks voor een groot aantal cultuurcentra een promotiekrant. Doordat subsidies teruglopen hebben dit soort instellingen nog nauwelijks budget om jaarlijks het nieuwe lesprogramma, een open dag of de open lesweek onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Door bedrijven de mogelijkheid te bieden in deze kranten te adverteren kunnen wij voor de muziekscholen in de meeste gevallen een kosteloze uitgave realiseren.

VVV’s

Een VVV wil graag ieder seizoen de jaarlijkse agenda van de regio onder de aandacht brengen van de inwoners en de (dag-) toeristen. Ook zij hebben te maken met teruglopende subsidietoelagen. Voor enkele VVV’s verzorgen wij daarom een jaarlijkse krant die behalve via het VVV-kantoor zelf, ook verspreid wordt bij vele bezienswaardigheden, horecabedrijven, vakantieparken en in sommige gevallen zelfs huis-aan-huis. Ook hierin wordt (lokale) bedrijven de mogelijkheid geboden om te adverteren om de uitgave te helpen realiseren.

Heeft u ook interesse in een promotiekrant voor uw cultuurcentrum of VVV?
Neem dan contact op met Jan Willem Maassen van den Brink of Frank van der Werff voor een oriënterend gesprek. Bel 0314-362505 of mail naar info@werffmedia.nl