De start in 1990

Met een diploma en enkele jaren ervaring in de grafische industrie startte Frank van der Werff in april 1990 op zijn zolderkamer met ‘Van der Werff Media Exploitatie’. In de bijna kwart eeuw die volgde heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot de huidige marktleider van sponsored-magazines voor vakantieparken.

Service, betrouwbaarheid en kwaliteit

Zowel naar de opdrachtgevers als naar de adverteerders werd het simpele maar heldere motto: ‘Service, betrouwbaarheid en kwaliteit’. Een grondgedachte die nog steeds voor alle communicatie met klanten en opdrachtgevers en de producten geldt.

Onstuimige groei

De laatste jaren is ons bedrijf ruim drie keer zo groot geworden! Steeds meer parken laten hun uitgaven door WerffMedia verzorgen en grote landelijke organisaties waaronder Roompot, RCN, Ardoer en Hogenboom maken van onze diensten gebruik. De grens van 450 opdrachtgevers zijn we eind 2016 gepasseerd!

De meest recente ontwikkelingen

Jan Willem Maassen van den Brink is in 2011 ons team komen versterken en maakt sinds januari 2014 deel uit van de directie. De bedrijfsnaam is per januari 2014 vereenvoudigd tot WerffMedia BV en op dat moment is ook de nieuwe frisse huisstijl in gebruik genomen.

Villa ‘De Oldenhof’

Nadat Van der Werff Media Exploitatie meerdere keren op verschillende plekken in Doetinchem uit haar jasje groeide, is het bedrijf sinds 1999 gevestigd in de kantoorvilla ‘De Oldenhof’ die in 1899, dus precies 100 jaar eerder als woonhuis is gebouwd. In de oorlog is het pand inzet van gevechten tussen de geallieerden en de bezetter geweest. In één van de balken op de zolderverdieping is nog de verwoestende impact van een granaatscherf te zien. De Oldenhof is in de jaren zestig door de naastgelegen, en destijds fors groeiende papierfabriek, als vergaderruimte ‘geannexeerd’. Helaas zijn in die tijd vele originele details van het pand verloren gegaan, zoals gietijzeren balustrades en enkele ornamenten. Toen wij vlak voor de millenniumwissel onze plek in De Oldenhof vonden is het pand volledig gerenoveerd.